
T- BONE STEAK
Dananın kontrfile ve bonfile tarafından elde edilen et, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
130 TL

DALLAS STEAK
Dananın pirzola kısmından elde edilen Dallas, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
120 TL

NEWYORK STEAK
Dananın sırt kısmından elde edilen newyork, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
90 TL

PORTERHOUSE STEAK
Dananın kontrfile ve bonfile tarafından elde edilen et, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
160 TL

TOSCANA STEAK
Dananın sırt kısmından elde edilen Toscana, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
280 TL

FİORENTİNA STEAK
Dananın kontrfile ve bonfile tarafından elde edilen et, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
260 TL

HARDAL SOSLU DALAS STEAK
Dananın pirzola kısmından elde edilen et, hardal sosuyla harmanlanır Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
130 TL

TEREYAĞLI LOKUM
Dana bonfileden elde edilen et, döküm tavada mühürlenerek tereyağında pişirilir. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
95 TL

PERDE YAĞLI LOKUM
Dana bonfileden elde edilen et perde yağına sarılarak, Izgara üzerinde kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
80 TL

DANA LOKUM
Dana bonfileden elde edilen et, Izgara üzerinde kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
90 TL

DANA ANTRİKOT
Dananın sırt kısmındaki kaburga bölümünden çıkarılan yağlı et Izgara üzerinde tere yağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
110TL

KAŞARLI KÖFTE
Dananın pirzola kısmından elde edilen et, hardal sosuyla harmanlanır Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.
55 TL