Image Alt

T- BONE STEAK

Dananın kontrfile ve bonfile tarafından elde edilen et, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

130 TL

DALLAS STEAK

Dananın pirzola kısmından elde edilen Dallas, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

120 TL

NEWYORK STEAK

Dananın sırt kısmından elde edilen newyork, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

90 TL

PORTERHOUSE STEAK

Dananın kontrfile ve bonfile tarafından elde edilen et, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

160 TL

TOSCANA STEAK

Dananın sırt kısmından elde edilen Toscana, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

280 TL

FİORENTİNA STEAK

Dananın kontrfile ve bonfile tarafından elde edilen et, Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

260 TL

HARDAL SOSLU DALAS STEAK

Dananın pirzola kısmından elde edilen et, hardal sosuyla harmanlanır Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

130 TL

TEREYAĞLI LOKUM

Dana bonfileden elde edilen et, döküm tavada mühürlenerek tereyağında pişirilir. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

95 TL

PERDE YAĞLI LOKUM

Dana bonfileden elde edilen et perde yağına sarılarak, Izgara üzerinde kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

80 TL

DANA LOKUM

Dana bonfileden elde edilen et, Izgara üzerinde kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

90 TL

DANA ANTRİKOT

Dananın sırt kısmındaki kaburga bölümünden çıkarılan yağlı et Izgara üzerinde tere yağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

110TL

KAŞARLI KÖFTE

Dananın pirzola kısmından elde edilen et, hardal sosuyla harmanlanır Izgara üzerinde tereyağı ile sürekli yağlanarak kızartılır. Yanında tescilli makarna, tescilli mantar, kızarmış ekmek, kızarmış ananas, turşu ve yeşilliklerle servis edilir.

55 TL

Mahfesığmaz Mahallesi T.Özal Bulvarı 01173 Çukurova/Adana

info@dedekebap.com.tr

Pandemi nedeni ile

Sabah: 10.00 – Gece 02.00 Arası Açığız

Dil Seçimi