Image Alt

KUZU SIRT

Kuzu sırt eti özel baharatlarla harmanlanarak ızgarada pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.

75 TL

KUZU KAFES

Kuzu kafesi özel seri baharatlarla harmanlandıktan sonra bütün halinde ızgaraya atılır. Tereyağı ile sürekli yağlanarak ızgara ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.

380 TL

KUZU KÜŞLEME

Kuzu sırtının özel bir bölümü olan küşleme, baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgarada tereyağı ile yağlanarak pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.

95 TL

KUZU KABURGA (KEMİKLİ)

Kuzu kaburgası baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara ateşinde yağlanarak pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.

48 TL

KUZU KABURGA (KEMİKSİZ)

Kuzunun kaburgasından elde edilen et baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara ateşinde tereyağı ile yağlanarak pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.

43 TL

KUZU PİRZOLA

Kuzu pirzolası baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara ateşinde pişirilir.Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.

58 TL

Mahfesığmaz Mahallesi T.Özal Bulvarı 01173 Çukurova/Adana

info@dedekebap.com.tr

Pandemi nedeni ile

Sabah: 10.00 – Gece 02.00 Arası Açığız