
KUZU SIRT
Kuzu sırt eti özel baharatlarla harmanlanarak ızgarada pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
75 TL
KUZU KAFES
Kuzu kafesi özel seri baharatlarla harmanlandıktan sonra bütün halinde ızgaraya atılır. Tereyağı ile sürekli yağlanarak ızgara ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
380 TL

KUZU KÜŞLEME
Kuzu sırtının özel bir bölümü olan küşleme, baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgarada tereyağı ile yağlanarak pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
100 TL
KUZU KABURGA (KEMİKLİ)
Kuzu kaburgası baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara ateşinde yağlanarak pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
55 TL
KUZU KABURGA (KEMİKSİZ)
Kuzunun kaburgasından elde edilen et baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara ateşinde tereyağı ile yağlanarak pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
48 TL

KUZU PİRZOLA
Kuzu pirzolası baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara ateşinde pişirilir.Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
60 TL