
ADANA KEBAP
Elde çekilmiş 150 gr kuzu kıyması baharatlarla zenginleştirilerek mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

KUŞBAŞI
Küp Küp doğranmış kuzu eti kuyruk yağı ile birlikte şişe geçirilerek baharatlarla harmanlanır ve mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

ÇÖP ŞİŞ
Küp Küp doğranmış kuzu eti kuyruk yağı ile birlikte şişe geçirilerek baharatlarla harmanlanır ve mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

CİĞER
Ciğer baharatlarla zenginleştirilerek mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

BEYTİ KEBAP
Elde çekilmiş 200 gr kuzu kıyması baharatlarla zenginleştirilerek mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
58 TL

TAVUK IZGARA (KEMİKSİZ)
Kemiksiz tavuk eti özel baharatlarla harmanlandıktan sonra şişe geçirilir ve mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

TAVUK IZGARA ( KEMİKLİ)
Kemikli tavuk eti özel baharatlarla harmanlanarak ızgarada mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

KANAT
Kemikli tavuk eti özel baharatlarla harmanlanarak ızgarada mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
40 TL

TAVUK PİRZOLASI
Tavuk pirzolası özel baharatlarla harmanlandıktan sonra ızgara arasında mangal ateşinde pişirilir. Tescilli makarna ve mantar la beraber salataları ve köz patlıcanlı süzme yoğurt ile servis edilir.
45 TL