Bizim Hikayemiz

HAKKIMIZDA

Adana'da 48 yıldır süren bir lezzet efsanesi düşünün; kebaplar ile işe başlayan, fırın yemekleri ile devam edip, steak çeşitleri ile menüsünü zenginleştiren. İtalyanlardan bile daha iyi makarna yaptığını iddia eden ve dillere destan mantar servisi ile herkesin gönlüne taht kurmuş bir lezzet markası...

364

Herşey çok lezzetli, Makarna ve mantar ve ayran enfes sırf bunlar için bile gidilir😉

Müşteri

Sizden Gelenler!

İlgi, alaka,hizmet,servis harika. Kebaplar ve makarna ise efsane! Ayrıca salataları da çok güzel.

Müşteri

Sizden Gelenler!

Adana'nın en guzide yerlerinden biri. Hizmet anlayislari cok iyi .Zerdecalli makarna ve soslu mantar ise muhtesem. Özellikle Metin bey'in musterileri ile tek tek ilgilenmesi cok zarif bir hareket 🙂

Müşteri

Sizden Gelenler!

hhhhh
Dede Kebap Steakhouse

TESCİLLİ MAKARNA

Uzun yılların verdiği emek ve deneyimler sonucu elde edilen sos ile makarnalar kaynatılır ve yine özel bir karışımla tekrar tavada pişirilir.

Dede Kebap Steakhouse

MENÜ

ADANA KEBAP

El çekimi zırh kıyması özel seri baharatlarla harmanlanarak mangal ateşinde pişer.

KUZU KUŞBAŞI

Kuzu eti ve kuyruk yağı küp küp doğranıp şişlenir. Özel baharatlarla harmanlanıp mangal ateşinde pişirilir.

T- BONE STEAK

Dana kontrfile ve bonfileden elde edilen et, doğal tereyağ ile sürekli yağlanarak ızgarada pişirilir.

DEDE ANATOLİA PİZZA

Çeşitli sebzeler ve et parçaları pide hamuru üzerine serpilir, Dede özel peynir harmanı ile üstü örtülerek taş fırında pişirilir.

TEREYAĞLI LOKUM

Dana bonfileden elde edilen et döküm tavada mühürlenerek tereyağı içerisinde köz ateşinde pişirilir.

DANA ANTRİKOT

Dana sırt kısmındaki kaburga bölümünden elde edilen yağlı et, tereyağı ile sürekli yağlanarak ızgarada pişirilir.

NEFES ALAN SEBZELİ KEBAP

Çeşitli sebze ve otlarla karıştırılan el çekimi zırh kıyması özel seri baharatlarla harmanlanır ve mangal ateşinde pişirilir.

TESCİLLİ MAKARNA

Uzun yılların verdiği emek ve deneyimler sonucu elde edilen sos ile makarnalar kaynatılır ve yine özel bir karışımla tekrar tavada pişirilir.

KUZU KAFES

Kuzunun kafes bölümü temizlenerek özel seri baharatlarla iyice harmanlanır. Mangal ateşinde bütün halde pişirilir.

ELLE ÇEKİLMİŞ DANA LOKUM BURGER

Dana lokum zırh ile elde çekilir ve özel seri baharatlarla harmanlanarak köfte halini alır. Izgarada pişirilir ve chedar peyniri, çeşitli sebzeler ve turşu ile hamburger oluşturulur.

Önce Sevgi...

BU MUTFAKTA SEVGİ VAR!

Yunus Emre'nin de dediği gibi `` Yaratan'dan ötürü yaratılanı sevmek``..... Bu söz ile yolumuza çıktık. Dede Kebap Steakhouse olarak sevgi, restoranımızın her yerinde hakim. Cemile Ataban DURA ve Metin DURA çifti olarak sevginin kazanacağına canı gönülden inandık ve inanmaya devam ediyoruz. Birbirimize, personelimize, restoranımıza duyduğumuz sevgiyi nasip elçilerimiz velinimetlerimize yansıtıyoruz. Biz sevdikçe onlar tarafından seviliyoruz.

Videoyu oynat
Dede Kebap Steakhouse

MENÜ

Dede Kebap Rezervasyon

Masa Rezervasyonu

t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm